Advertisement

Αχαια Φωτια : ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ | Με δυνάμεις από όλη την Ελλάδα ... : Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό.

Αχαια Φωτια : ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ | Με δυνάμεις από όλη την Ελλάδα ... : Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό.. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα.

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου.

Φωτιά τώρα στην Κάτω Αχαΐα
Φωτιά τώρα στην Κάτω Αχαΐα from www.ieidiseis.gr
H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

«η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Σύμφωνα με το patrastimes, η φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις. Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Είναι ένας από τους πολλούς πυροσβέστες που βρέθηκαν στη φωτιά στη δροσιά και την πτέρη αχαΐας που «ενεργούσαμε στη φωτιά, είχαμε σβήσει τον τομέα μας και κάναμε έλεγχο μέσα στα καμένα». Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Κλειστή η νέα εθνική οδός. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση.

tempo24.gr - ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΤΑ ...
tempo24.gr - ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΑΤΑ ... from i.ytimg.com
Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Κλειστή η νέα εθνική οδός. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρούν επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση. Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα.

H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Η πύρινη λαίλαπα μαίνεται ανεξέλεγκτη στην αχαΐα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή για προληπτική απομάκρυνση από το νέο σούλι και την περιοχή ρυάκι. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού.

Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Δυστυχώς, νέα φωτιά μέσα σε λίγες ώρες, ξέσπασε στη ζήρια αχαϊας. Ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, που εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας.

Φωτιά στην Αχαΐα: Εκκενώθηκαν Δροσιά και Σκιαδά ...
Φωτιά στην Αχαΐα: Εκκενώθηκαν Δροσιά και Σκιαδά ... from www.newsit.gr
H φωτιά έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις με τον αέρα να τη σπρώχνει προς το χωριό. Στις φλόγες παραδόθηκαν κατοικίες στη ζήρια αχαΐας, τη στιγμή που οι δυνάμεις πυρόσβεσης δίνουν μάχη για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα. Τρεις με αναπνευστικά προβλήματα φωτιά στην αχαΐα: Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Κλειστή η νέα εθνική οδός. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Μεταφέρθηκαν με ασφάλεια οι κάτοικοι της κοινότητας δροσιά που εκκενώθηκε λόγω της.

Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου.

Πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή δροσιά τριταίας, στην αχαΐα. Το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της ζήριας, έλαβε γρήγορα διαστάσεις και οι αρχές έδωσαν εντολή εκκένωσης για αρκετές περιοχές. Αρχικά εκδηλώθηκε φωτιά στην περιοχή του καλεντζίου ύστερα, δεύτερη φωτιά εκδηλώθηκε, αυτή τη φορά λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή της ελικίστρας και του σουλίου. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Νέα φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε δασική έκταση κοντά στη ζήρεια αχαϊας και γίνεται αυτή την ώρα εκκένωση του χωριού. Τους έφυγε η φωτιά για δευτερόλεπτα και έκαψε το χωριό. Η πυρκαγιά που είναι σε δασική έκταση ξεκίνησε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω μαυρίκι σε δασική έκταση. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. H φωτιά στην αχαΐα σημειώθηκε στο κάτω. Μεγάλη φωτιά καίει δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας στην αχαΐα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Posting Komentar

0 Komentar